Zomercheck

Zomercheck

Zomercheck auto, gratis bij Kuil Banden

De zomercheck voor auto's is een initiatief van Kuil Banden om het verkeer veilig te houden en reparaties te voorkomen. In de winter voeren wij de gratis wintercheck uit omdat tijdens de wintermaanden je auto op de proef gesteld worden. Pekel en vorst kunnen bijvoorbeeld schade aan uitlaat en carrosserie geven. Tijdens de gratis zomercheck wordt je auto gecontroleerd op cruciale punten die het in de winter zwaar te verduren hebben gehad, en op onderdelen die in de komende zomer extra gevoelig zijn. Na de zomercheck heb je een goed beeld van de technische staat van je auto en kun je in de zomer zonder zorgen van je auto genieten. Ideaal als je bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaat!

Waar wordt tijdens de zomercheck op gecheckt?

Tijdens de zomercheck wordt je auto op deze punten gecontroleerd. De controle wordt uitgevoerd door de werkplaatschef, monteur of APK keurmeester.

 1. Autobanden en Velgen
 2. Veren 
 3. Schokdempers 
 4. Remmen 
 5. Accu 
 6. Dynamo 
 7. Uitlaat 
 8. Ruintenwissers
 9. Ruitensproeier
 10. Verlichting 
 11. Voorruit 
 12. Carrosserie Vloeistoffen

Meedoen aan de zomercheck?

Meld je aan voor de zomercheck, dan wordt ook jouw auto gratis gecontroleerd en kun je lekker van de zomer gaan genieten. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar garage@kuil.nl of telefonisch via 050 404 2813. Onze werkplaatschef, kan dan de gratis zomercheck direct voor je inplannen. De zomercheck loopt vanaf mei t/m juli, zo ben je ook voor je op vakantie gaat van harte welkom voor deze gratis controle. 

Tip: meld je snel aan, de eerste 100 aanmeldingen ontvangen een gratis aircocontrole bij hun zomercheck!

Nederlands
Zomercheck

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer