Mestrobot banden

Mestrobot banden

Een mestrobot houdt de stal schoon waar veel boeren tegenwoordig niet meer zonder zouden willen. Het hele jaar door schuift de mestrobot de mest weg en houdt hierdoor de stal schoon. Er zijn drie bekende merken mestrobots:

  • Lely mestrobot
  • JOZ mestrobot
  • DeLaval mestrobot 

Een punt van onderhoud zijn de mestrobot banden. Doordat de robot het hele jaar door gebruikt wordt, slijten de banden en verliest de mestrobot tractie. Een set nieuwe banden voor de mestrobot kan prijzig zijn, ook kunnen levertijden erg lang zijn. Bij Kuil Banden hebben wij hiervoor een oplossing bedacht waardoor je mestrobot banden zeer voordelig kunt kopen. Bovendien zijn de banden voor alle mestrobots direct uit voorraad leverbaar. 

Mestrobotbanden kopen

lely mestrobotbandenLely mestrobot banden

Voor Lely mestrobots hebben wij een uniek ruilsysteem: je levert de oude banden met velgen in en ontvang van ons nieuwe velgen met banden terug. Alle Lely mestrobots maken gebruik van dezelfde bandenmaat: 4.00-4 Cheng Shin banden met blokprofiel. De banden worden door ons geïnjecteerd waardoor ze zwaarder zijn en meer tractie hebben. Een bijkomend voordeel is dat de banden niet meer lek kunnen gaan. Bandenprijs bedraagt €186,00. Heb je geen oude maar wel en goede velg om in te ruilen, dan bedraagt de prijs €106,00 per wiel excl. BTW en verzendkosten. Je kunt de banden hier afhalen, maar wij verzenden ook in Nederland en België. Montage is eenvoudig zelf te doen.

 

 

JOZ mestrobotbandenDeLaval mestrobotbanden

JOZ en DeLaval mestrobot banden

Voor JOZ en DeLaval mestrobotbanden hebben wij geen ruilsysteem, dit zijn reeds geïnjecteerde banden die niet van de velg af kunnen. Wij leveren voor deze mestrobot banden een compleet nieuwe set van velg en band. De banden voor deze mestrobots hebben altijd dezelfde bandenmaat, maar zijn beschikbaar in twee verschillende profielen: tractor profiel en gazonbanden profiel, de prijs is voor beide types gelijk. Bandenmaat: 16x6.50-8 BKT, prijs per set: €116,- excl. BTW en verzending. Ook deze set is eenvoudig zelf te monteren en kun je hier afhalen of laten verzenden.

Kuil Banden, landbouwbanden specialist

Kuil Banden is sinds ’89 dé leverancier voor de landbouw. Met een groot assortiment aan banden, waaronder: tractorbanden, shovelbanden, kraanbanden, kipper banden, verreiker banden en landbouw wielen, bieden wij een compleet pakket aan. Mestrobotbanden zullen waarschijnlijk de kleinste banden zijn die we aan jou, als boerenbedrijf, leveren. Toch zijn de banden van essentieel belang om de stallen goed schoon te houden. Wil je ook gebruik gaan maken van ons unieke ruil systeem? Neem dan contact op met Mark, bandenspecialist landbouw. Mark is bereikbaar via 050 404 1695 of via mark@kuil.nl.

Plan vandaag nog de bandenwissel voor je mestrobot in!

Nederlands
Mestrobot banden

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer