Op zoek naar 4 seizoenen banden met sneeuwvlok?

banden-met-sneeuwvlok

Wij krijgen vaak vragen over het zogenoemde sneeuwvlok symbool dat op veel all season autobanden en winterbanden te zien is. Wanneer je autobanden wilt waar je ook in bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk veilig de weg op mee mag in de wintermaanden is het nodig dat dit logo op de band staat. Een andere naam hiervoor is het three-peak mountain snowflake symbool. De, erg uitgebreide, afkorting hiervoor is dan ook 3PMSF. Fijn dat we het in Nederland gewoon kunnen houden bij ‘de sneeuwvlok’ of ‘het Alpensymbool’. Elke bandenexperts zal in dat geval al snappen wat je ermee wilt aangeven. Dit is in ieder geval zeker bij Kuil het geval, waar je bijzonder veel van deze voor de winter geschikte autobanden kunt vinden.

Welke 4 seizoenen banden met sneeuwvlok kan ik bij Kuil vinden?

Bij Kuil Banden is het in principe mogelijk om elke goede autoband aan te schaffen. Wij hebben korte lijntjes met de leveranciers en kunnen daarom vrijwel elke band leveren. Wanneer je op zoek bent naar 4 seizoenen banden met sneeuwvlok dan is de keuze bij Kuil letterlijk reuze. Enkele bekendere all season banden die ook het sneeuwvloklogo op de zijkant hebben staan zijn:

  • Pirelli Scorpion Verde All Season (sneeuwvlok)
  • Vredestein Quatrac serie
  • Michelin CrossClimate en CrossClimate+
  • Continental All Season Contact

Daarnaast zijn er natuurlijk ook van bijzonder veel B-merken 4 seizoenen banden met sneeuwvlok te vinden bij Kuil. De prijs-kwaliteit van deze banden kan ze een goede keuze voor jou maken

Welke autoband moet ik kiezen?

Voor bijna elke auto en elke automobilist is weer een andere autoband de beste keuze. Veel hangt af van je wensen en eisen en natuurlijk je rijgedrag en het aantal kilometers die je maakt. Kom daarom langs bij Kuil om in overleg met onze bandenexperts de beste autoband voor jouw auto te vinden.

You may also like...