wonen in een Classic VW camper

Daniel Norris VW Camper

Zoals meer mensen zijn wij ook dol op de VW camper. Het iconische busje van VW, welke versie je ook hebt: goud. Ook zijn sommige van ons wel eens in een VW camper busje op vakantie geweest: heerlijk. Maar er in wonen? Klink goed, maar zou je het ook echt doen?

Daniel Norris, professioneel honkbalspeler doet het. Hij woont in een 37 jaar oude VW camper. Armoede? Daniel heeft een miljoenen contract, dus aan geld geen gebrek. ’s Ochtends wordt Norris wakker, bakt eieren, zet koffie. Mensen die hem zien denken dat hij een dakloze is, bidden voor hem en leggen geld bij de ingang van zijn VW busje. Niet nodig, als je weet dat hij een bonus van 2 miljoen ontvangen heeft en zijn grootse uitgave 10.000 dollar was voor het busje uit 1978. Door zijn leefwijze kan hij de druk die hij op z’n schouders heeft, wanneer hij in het veld staat, vergeten. Waarbij de sport een strenge discipline vereist, biedt de camper vrijheid. Sinds 2011 zijn hij en de VW bus al samen. Daniel praat tegen hem, schrijft poëzie erover en heeft hem zelfs een naam gegeven: Shaggy. Samen gaan ze op avontuur; surfen bij de kust, wandelen in de bergen. Onderweg kiest Daniel liever voor de landwegen dan de snelweg.

Een code vinden voor jezelf en daar naar leven, dat is waar dit verhaal over gaat. Je niets aantrekken van wat anderen van je denken en leven zoals jij dat wilt. De vraag is hoelang Daniel Norris op deze manier blijft leven, of zal hij veranderen als er een contract van 50 miljoen getekend gaat worden? Of als hij een relatie krijgt met iemand die het niet ziet zitten om zo te leven? Het eind van het verhaal is voor nu nog lang niet bereikt, zeker in de gaten houden dus!

Bron: http://espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12420393/top-blue-jays-prospect-daniel-norris-lives-own-code

Foto: Nathaniel Wood | Verhaal: Eli Saslow

(Disclaimer: Op geen enkele manier zijn wij eigenaar van dit verhaal. Dit artikel is een verwijzing naar het originele verhaal van ESPN. )

You may also like...