Waar rijdt Imca Marina in?

imca marina

Imca Marina komt regelmatig bij Kuil Banden, of het nu voor de APK keuring, onderhoud, reparatie of autobanden is. Imca Marina heeft lange tijd Mercedes gereden maar heeft een aantal jaar geleden haar Merc ingeruild voor een Chrysler 300C. Hoewel de Chrysler niet erg op de Mercedes lijkt en over het algemeen Duitse en Amerikaanse auto’s weinig gemeen hebben, is Imca Marina met haar 300C dichter bij de Mercedes gebleven dan ze dacht. Onder de motorkap ligt de 3.0 CRD Diesel motor ontwikkeld door Mercedes.

Imca Marina is blij met de auto vanwege het comfort en de ruimte. Niet alleen voor de lange afstanden rijden, maar ook, wanneer de reis te lang duurt en een concert is uitgelopen, even een paar uurtjes slaap te kunnen pakken. En slapen in je auto, daar moet je wel op letten  bij de aanschaf. Want comfortabel zitten, doen er meer. Maar comfortabel liggen in een auto is een stuk lastiger, zelfs al ben je niet de langste.

Hoewel de Chrysler nog goed bevalt wordt er al verder gekeken naar een eventuele opvolger van de auto. Ze heeft haar ogen laten vallen op de nieuwe Dodge Charger. De keuze is er dan tussen de V6 of V8 uitvoering, met tussen de 300 en 700 PK. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of je ook lekker kunt slapen in een Dodge Charger, en dat is iets wat je niet in de reviews voorbij ziet komen.

Imca Marina werkt momenteel aan haar nieuwe CD, van deze vrouw ga je in de toekomst nog veel horen!

You may also like...