Michelin Cashback Compact Line

cashback michelin landbouwbanden

Michelin heeft de smaak goed te pakken met de Cashback acties. Keer op keer blijken de acties zeer succesvol en moeten verlengt worden. De cashback actie van 600 euro retour op 2 tractorbanden hebben we net achter de rug, staat de volgende alweer voor de deur. De Michelin Cashback Compact Line aanbieding is niet zo zeer gericht op tractoren maar op verreikers, graafmachines en graaf- en laadcombinacties. Kortom de compacte machines die je veel in de industrie, bouw en agrarische sector tegenkomt. Deze machines worden gebruikt op harde ondergronden en in zware omstandigheden. De banden voor deze machines moeten aan bepaalde eisen voldoen om geschikt te zijn voor jouw machines.

Wat is houdt dezeĀ cashback actie van Michelin in?

Deze cashback actie geeft je tot 120 euro terug op de aanschaf van 2 banden. Op deze manier kun je flink besparen op de aanschaf van je banden. Zeker als je kijkt naar de vele cashback die je van Michelin al hebt kunnen ontvangen kun je zomaar honderden euro’s besparen. En met de werkzaamheden van de zomer voor de deur is het prettig om het materieel op orde te hebben. Tijdens de bouwvak kun je de inspecties op de machines laten uitvoeren en, indien nodig de banden vervangen. Weet je al dat een bepaalde set banden binnenkort aan vernieuwing toe is, dan is het zeker een mooi moment om tot aanschaf over te gaan.

Michelin banden waarop de aanbieding van toepassing is:

  • Michelin XMCL
  • Michelin BibLoad
  • Michelin XZSL
  • Michelin XF
  • Michelin Power CL
  • Michelin BibSteel Hard Surface / All Terrain

Deelnemen aan deze cashback actie

Schaf je banden aan bij Kuil Banden, neem contact op met landbouwbanden specialist, Mark, via 050 404 1695 of overleg met de vertegenwoordiger die bij jouw op bezoek komt. Hij kan je alles vertellen over deze tractorbanden aanbieding en je helpen bij het maken van de keuze voor de juiste band voor jouw machine, werkzaamheden en grondsoort. Met het kiezen van de juiste band kan bodemverdichting tegengegaan worden. Maak hiermee kennis tijdens de speciale demodagen die Kuil Banden organiseert. Ook hierover kan de vertegenwoordiger je meer vertellen.

You may also like...