Landbouwbanden tweedehands of nieuw aanschaffen

tweedehands-landbouwbanden-tractor

Als agrariër is het van groot belang om de juiste banden onder tractoren en andere bedrijfsvoertuigen te hebben. Landbouwbanden tweedehands of juist nieuw aanschaffen kan gelukkig al sinds 1989 bij Kuil Banden. We zijn in de tussenliggende jaren uitgegroeid tot dé expert op dit gebied en hebben van de beste merken de beste modellen in huis. Het maakt bovendien niet uit wat voor soort tractor of landbouwvoertuig je hebt. Ook voor bijvoorbeeld oldtimer tractoren hebben we een ruime voorraad banden en wielen en denken we graag mee over oplossing als de originele banden niet meer verkrijgbaar zijn.

Tot 75% besparen op landbouwbanden die tweedehands zijn

Een groot voordeel van landbouwbanden tweedehands kopen is dat de prijs een heel stuk lager ligt. Bij Kuil kan dit voordeel oplopen tot wel 75% van de nieuwwaarde. Daar komt bij dat wij alle producten die we verkopen helemaal nakijken. Op die manier kun je er op rekenen dat de tweedehands landbouwbanden in uitstekende staat verkeren en nog perfect functioneren. We hebben onder andere van de volgende merken zowel nieuwe als gebruikte banden voor de landbouwsector:

  • BKT
  • Firestone
  • Vredestein
  • Michelin

Daar komt bij dat we veel verschillende maten op voorraad hebben. De kans is groot dat we ook jouw voertuigen snel van nieuwe banden kunnen voorzien.

Expertise van Kuil inschakelen

Bij Kuil hebben we niet alleen maar banden, maar zorgen we vooral ook voor een uitstekende service. Onze landbouwspecialisten staan je graag te woord voor advies op maat. We kunnen berekenen of nieuwe of tweedehands landbouwbanden de beste keuze zijn. Ook hebben we mobiele montagepunten. Bij een kapotte band komen we langs voor een snelle vervanging. Dit voorkomt een langer oponthoud dan strikt noodzakelijk is. Voor een complete service rondom landbouwbanden kun je kortom geen betere partner wensen dan Kuil Banden.

You may also like...