Velgen afdraaien

  • audi-rs3-velgen-reparatie
  • bmw-i8-velgen-reparatie

Die velgen CNC draaibank heeft het er maar druk mee! Doordat steeds meer auto’s met velgen afgeleverd worden met een afgedraaide voorkant, heeft dit de velgen reparatie branche totaal veranderd. Zonder CNC draaibank kun je velgen met een afgedraaide voorkant niet repareren. Deze zouden bij schade allemaal de prullenbak in kunnen.

Bij Kuil Banden liepen we misschien een beetje op de zaken vooruit toen we de CNC draaibank binnen kregen, maar nu is het een onmisbare tool op de velgen reparatie afdeling geworden. Iedere dag worden er velgen met de computer ingelezen waardoor we in Noord-Nederland een van de grootste databases met velgprofielen hebben en deze database groeit iedere dag met nieuwe wielen.

Onze velgen specialisten weten precies met deze machine om te gaan waardoor we de velgen altijd weer goed kunnen repareren. In veel gevallen kunnen we de velgen opnieuw spuiten, afdraaien en voorzien van blanke lak waardoor de wielen als nieuw worden én hun glans zeer lang behouden.

Heb je met je velgen een stoeprand geraakt en wil je die lelijke stoeprandschade repareren? Kuil Banden helpt je perfect en zorgt ervoor dat je velgen weer als nieuw worden. Neem contact op via support@kuil.nl voor meer informatie.

 

You may also like...