De zomer is bijna voorbij, tijd voor je auto projecten!

chevrolet-camaro

Nu de zomer voorbij is en je met de regen je auto liever binnen laat, is het tijd om weer aan de slag te gaan. De herfstmaanden zijn de ideale tijd om aan je auto te werken, en wie een verwarmde garage heeft, kan lekker tot de lente doorgaan. We hopen natuurlijk dat je in de zomer lekker veel plezier gehad hebt van je normale auto, maar zeker ook van je klassieker, oldtimer, cabrio of hobby auto.

Ga je bij de winterbandenwissel je winterset er weer onder doen, dan is het een mooi moment om de velgen van je zomerset weer tip top in orde te maken. Voor je 2e auto die, nu het vaak regent, binnen kan blijven of de stalling in gaat, ook een goed moment voor velgen spuiten, velgen reparatie, hoogglans verdichten, polijsten of velgen afdraaien.

Bij Kuil Banden breekt nu een drukke periode aan op de velgen reparatie afdeling om alle wielen voor de volgende lente en zomer weer als nieuw te maken. Zo ook voor deze Chevrolet Camaro van de tweede generatie. De binnenkant en de buitenkant zijn al helemaal perfect en nu zijn de velgen ook weer prachtig. Het resultaat, werkelijk een perfecte uitvoering van deze American Classic!

Heb jij ook een auto project waar je deze herfst mee aan de slag wilt gaan? Kuil Banden kan je hierbij helpen! Neem contact op of stuur een fotootje naar onze velgen reparatie afdeling via Arnold@kuil.nl. We zien je bericht tegemoet!

You may also like...