Velgen reparatie Opel Mokka

  • opel-mokka-kuil-banden
  • opel-mokka-velgen-reparatie-groningen
  • opel-mokka-velgen-reparatie

Bij Kuil Banden mochten we op onze velgen reparatie afdeling deze velgen voor een Opel Mokka repareren. De Opel Mokka is Opel zijn antwoord op de groeiende markt van compacte SUV’s. Een trend die in de autoindustrie toch al jaren gaande is. Motoren worden kleiner, auto’s worden zuiniger en we vinden steeds meer luxe in de kleinere modellen. Een mooi voorbeeld is de Fiat 500, bedoeld als kleine stadsauto verwacht je niet veel toeters en bellen maar wanneer je de deur open doet van een uitvoering met alle opties valt je mond open. Het is alsof je in een mini Maserati kijkt, lederen stoelen, goed geluidssysteem en voorzien van alle opties.

In de wereld van de SUV’s is eigenlijk hetzelfde gaande, Ja we willen graag een mooie, ruime auto die stoer oogt, maar nee, we willen liever niet een auto die veel gebruikt, waarbij de wegenbelasting te hoog is en waarbij inparkeren onmogelijk is wanneer je in de stad woont. Dat Opel hier met de Mokka een goed antwoord op gegeven heeft, mag duidelijk zijn. De auto oogt stoer, mede door de zwarte elementen zoals deze lichtmetalen velgen. Ook de hoogte en de ‘dikte’ geeft echt het gevoel van een SUV. Wat ook direct opvalt is het compacte design. Het interieur geeft een gevoel van luxe en de materialen zijn modern. Zo is het dashboard in duotoon leverbaar, zoals bruin-zwart en voorzien van metaalkleurige elementen en chrome randen. Leverbaar met twee soorten benzine motoren, ook een LPG en een diesel is er motorisch niet heel veel te kiezen maar heeft het aanbod wat je nodig hebt. Onder de motorkap van de Mokka ga je geen twee of drie liter motor vinden, nergens voor nodig. De diesel is een 1.7 en voor benzine heb je keus uit een 1.4 en een 1.6. Geen grote motoren dus, ze leveren ergens tussen de 115 en 140PK. Met een gewicht van rond de 1400 kg is meer ook niet per se nodig. Met de twee wiel aandrijving geeft Opel aan dat je er ongeveer 1 op 17 meer rijdt, én dat is lekker zuinig.

Kortom, de Opel Mokka ziet er goed uit, heeft het stoere design van een SUV maar het verbruik van een kleine stadsauto. opel mokka velgen reparatie opel mokka velgen reparatie groningen opel mokka kuil banden

You may also like...