Mercedes C320 CDI op Vossen velgen

  • mercedes-c-klasse-c320-vossen-velgen
  • mercedes-c320-cdi-kuil-banden
  • mercedes-c320cdi-vossen-velgen

Vossen velgen zijn misschien niet voor iedereen bekend van naam, maar iedere autoliefhebber zal zijn hoofd draaien wanneer een auto op deze velgen voorbij komt. Vossen velgen hebben een simpel design maar vallen op door het exclusieve gevoel wat je erbij krijgt. Ik zal het proberen uit te leggen met een voorbeeld. Zie het als een mooie auto maar dan bijvoorbeeld voor een Mercedes de AMG versie, voor een Audi een S line of voor een BMW een M uitvoering. Dit soort auto’s zijn vrijwel gelijk aan de andere uitvoeringen in zijn lijn maar hebben iets bijzonders. Datzelfde gaat op voor velgen van Vossen. Ja het is een vijfspaak velg waar er zoveel van zijn, maar de details zijn heel mooi uitgevoerd. De plaatsing van het hart net een stukje naar binnen toe zonder dat de spaken optisch te veel afbuigen. Het zijn lichtmetalen velgen met een slank design waardoor de remschijven goed zichtbaar zijn en zelfs door het wiel heen gekeken kan worden. Ook de manier waarop de banden om de velg vallen hebben iets bijzonders, door de rand van de velg te accentueren vallen de banden mooi op. Goed, tot zover de velgen, ik denk dat de plaatjes voor zich spreken.

Mercedes C320CDI

Over de auto, een Mercedes C320 CDI. De C klasse is al in Mercedes zijn modellen sinds 1993 en deze hier is de 3e uitvoering ervan, de W204 om precies te zijn. Deze Mercedes die bij Kuil Banden op bezoek is, is de uitvoering met een V6 aan boord. De 320CDI was de opvolger van de 270CDI en anders dan de 270 als een V6 gebouwd. In alle opzichten is de 320CDI een betere motor, meer koppel, meer PK’s en, niet onbelangrijk, stiller dan zijn voorganger. Wat merk je hiervan? Je kan van stilstand naar de 100 km/uur komen onder de 7 seconde zonder al te veel lawaai.

De combinatie van de zwarte lak van de auto met deze Vossen velgen sluit erg goed aan. Alsof de wielen voor de auto gemaakt zijn. Het toch al exclusieve uiterlijk van de Mercedes C320 krijgt nog net wat extra’s!mercedes c320cdi vossen velgen mercedes c320 cdi kuil banden mercedes c-klasse c320 vossen velgen

You may also like...