All season banden Vredestein

vredestein-quatrac5-all-seasonbanden

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw setje all season autobanden dan is het goed mogelijk dat je nog twijfelt tussen de vele beschikbare topmerken bij Kuil Banden. Een Nederlands product dat zeker het overwegen waard is en erg goede beoordelingen krijgt zijn de all season banden van Vredestein. Deze autobanden, met merknaam Quatrac 5, scoren gemiddeld erg hoog in de diverse autobandentests en staat internationaal bekend als één van de beste all season banden. Hoewel het bedrijf inmiddels is overgenomen door een bedrijf uit India zit het hoofdkantoor van Vredestein in Amsterdam en worden de meeste banden nog altijd in Enschede gemaakt. In deze stad zit al sinds 1946 een fabriek van het bedrijf.

Voordelen van all season banden van Vredestein

Het voordeel van all season banden in het algemeen is dat je niet twee keer per jaar je banden hoeft te wisselen. Dit zorgt er ook voor dat je geen setje banden hoeft op te slaan en het scheelt natuurlijk in aanschafkosten. Daar komt nog eens bij dat de best all season banden, zoals Vredestein ze bijvoorbeeld maakt,  de beste eigenschappen van zomerbanden combineren met de grip en extra veiligheid van winterbanden. Dit zorgt er voor dat je onder alle weersomstandigheden veilig de weg op kunt en ook in het buitenland met de all season banden in de winter mag rijden.

Andere topbanden in het assortiment van Kuil

Natuurlijk hebben we bij Kuil niet alleen de beste banden van Vredestein op voorraad. We hebben een zeer breed aanbod met ook onder meer van de volgende merken diverse modellen en maten:

  • GoodYear
  • Continental
  • Nexen
  • Pirelli
  • Michelin
  • Kleber (onderdeel van Michelin)

We geven graag advies over de beste autoband voor jouw auto en rijsituatie. Naast all season banden hebben we uiteraard ook bijzonder veel zomer- en winterbanden beschikbaar!

 

You may also like...