Nieuw in de werkplaats: Hydrolift S2

blitz hydrolift s2 kuil banden

De meest recente toevoeging in de werkplaats, de Hydrolift S2 van BlitzRotary. Na de vernieuwing van de machines in de afdeling voor autobanden, is het de beurt aan een modernisering in de werkplaats voor truck en trailer. Met de Hydrolift S2 kan supersnel en op iedere locatie een truck of trailer opgetild worden. Dit heeft een enorme impact op de productiviteit in de werkplaats, de snelheid van het verwisselen van vrachtwagenbanden en wielen kan omhoog. Het mooiste van deze hefkolom is het feit dat deze draadloos is. De Hydrolift S2 kan dus op iedere locatie ingezet worden, binnen en buiten.

Bediening Hydrolift S2

De bediening van de Hydrolift S2 is eenvoudig. Wanneer gebruikt voor een vrachtwagen kun je een ander opzet stuk gebruiken dan voor een trailer. Doordat de hefkolommen met elkaar communiceren is het bedienen van 1 hefkolom voldoende om de vrachtwagen of oplegger omhoog te laten gaan of weer te laten zakken. Voor het verplaatsen heeft deze hefkolom iets waar we in de bandenwereld dagelijks over praten: een lage rolweerstand. Hierdoor zijn de hefkolommen gemakkelijk te verplaatsen over verschillende soorten vloeren en oppervlaktes.

We zijn bijzonder blij met de nieuwe toevoeging aan de werkplaats voor truck en trailer service en heten je van harte welkom om, de volgende keer als je bij ons bent voor de bandenwissel of apk keuring, de Hydrolift S2 in actie te zien.

You may also like...