Hij is er, de CNC draaibank!

velgen afdraaien cnc draaibank

Onze CNC draaibank is aangekomen! Hij wordt nu aangesloten en daarna zijn we klaar voor het herstellen van velgrandschade zoals stoeprand schade aan vrijwel alle velgen. Met name voor velgen met een afgedraaide of gepolijste voorkant biedt dit uitkomst zoals voor velgen onder deze Golf 7.volkswagen golf 7 gtd nogaro velgen

 

De CNC draaibank is volledig computer gestuurd en kan de velg inlezen waarna van de gehele voorkant een zeer precieze laag afgedraaid kan worden. Hiermee kan ook stoeprand schade op de spaken of op het midden van de velg gerepareerd worden. Maar er zijn meer mogelijkheden dan alleen velgen repareren. Velgen met een afgedraaide voorkant zijn enorm populair. Nieuwe auto’s komen vaker op velgen met een design waarin de velg gespoten is en daarna de voorkant afgedraaid is. Hierdoor spiegelt de voorkant tijdens het rijden terwijl tussen de spaken een kleur gespoten kan worden. Bij Kuil Banden kunnen wij nu precies hetzelfde doen. We kunnen je velgen in een kleur spuiten en vervolgens de voorkant afdraaien om dit mooie effect te bereiken. Hierdoor zijn nieuwe kleurcombinaties mogelijk of kunnen we velgen, die niet zo’n afgedraaide voorkant hadden, een fris design geven.

Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken! Bel onze velgenexpert op 050 404 1695 of stuur een mail naar info@kuil.nl.

You may also like...