Chrysler Crossfire velgen spuiten

  • CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen-reparatie
  • CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen-spuiten
  • CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen
  • CHRYSLER-CROSSFIRE

Chrysler Crossfire velgen spuiten bij Kuil Banden. Deze Chrysler Crossfire 3.2 V6 hadden we onlangs op bezoek bij onze velgen reparatie afdeling.

De Chrysler Crossfire is een auto die uniek blijft, mede door de lage productie aantallen en het feit dat er geen voorganger of opvolger is. Vermoedelijk had Chrysler met de Crossfire op meer gehoopt dan de plusminus 83 duizend stuks die geproduceerd zijn. In het laatste productiejaar, 2007, waren er slechts 2000 stuks gemaakt. Dit zijn lage cijfers en op zich niet erg positief voor Chrysler, voor eigenaren van een Chrysler Crossfire zit er echter een zonnige kant aan dit verhaal.

Waarbij veel auto’s een lange weg gaan om klassieker te worden, heeft de Chrysler Crossfire direct een exclusieve status gekregen. Juist door die lage productieaantallen is de auto uniek om te zien en is de prijs nog steeds niet laag. Je vindt een tweedehands exemplaar tussen de 7 en 20 duizend euro!

De vormgeving van de Crossfire oogt bijzonder Europees, hij wordt ook in Europa gebouwd en er zijn niet veel naar Amerika verscheept. Twee uitvoeringen zijn voor de carrosserie beschikbaar, de coupé en de cabriolet. Alle auto’s gebruiken een 3.2 liter V6 motor voor de aandrijving, waarbij een supercharged uitvoering beschikbaar is met 335PK.

 

CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen-reparatie CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen-spuiten CHRYSLER-CROSSFIRE-velgen CHRYSLER-CROSSFIRE

You may also like...