De BMW X1 komt op Nokian WR D4 winterbanden

Nokian WR D4

Een autofabrikant wil voor de nieuwe auto’s die geleverd worden de best mogelijke rijervaring creëren. En een belangrijk aspect van de rijervaring zijn natuurlijk de banden. Een nieuwe auto wordt dan ook niet zomaar op de eerste de beste band afgeleverd maar op een zeer goed geteste band om de auto het beste tot zijn recht te laten komen. Voor de BMW X1 heeft BMW voor de Nokian WR D4 gekozen.

Nokian WR D4 op de BMW X1

De Nokian WR D4 zal op de BMW X1in de bandenmaat 225/55R17 geleverd worden met  gewichtsklasse 97 en snelheidsklasse H. BMW heeft deze banden gekozen vanwege de rijeigenschappen en om het maximale uit de BMW X1 te halen. Voor winterbanden is Nokian sowieso een goede keus, de banden komen altijd goed uit de winterbandentest.

Voor Nokian is het een goede samenwerking, in noord Europa werd Nokian al vaker als eerste band onder nieuwe auto’s gemonteerd, maar voor midden Europa was dit minder het geval. Gezien de uitbreiding van de eerste montage banden, ook wel OE (Originally Equipped) genoemd, is het binnenhalen van BMW een groot success.

Ben je op zoek naar winterbanden en wil je meer weten over de Nokian WR D4, hier vindt je onze volledige assortiment en kun je de Nokian WR D4 kopen.

You may also like...