Michelin AxioBib voor onder Case 370 cvx

Michelin axiobib 900 65 r46

Deze dikke Michelin tractorbanden komen onder een Case 370 cvx.

De Michelin AxioBib heeft als voordeel dat deze met een lage bandenspanning gebruikt kan worden én dat er hoge snelheden mee gereden kunnen worden. Door de lage bandenspanning heeft de tractor meer grip en daardoor een lager brandstofverbruik. Dit kan oplopen tot 15% bij werken op het land.

De Michelin AxioBib is voorzien van Ultraflex technologie, een innovatie oplossing van Michelin om lage spanning mogelijk te maken. Een ander voordeel van de lage spanning, en een reden waarom Michelin hier veel in investeert, is de hogere opbrengst. Hoe werk het? Door een grote voetafdruk van de tractorbanden, wordt de bodem minder ingedrukt waardoor bodemstructuur behouden blijft. Aangezien dit goed is voor de gewassen, levert een gezonde bodem meer oogst op.

De Michelin AxioBib is verkrijgbaar in veel verschillende maten, van 30 tot 46 inch. Waarbij deze band op de foto, met bandenmaat IF 900/65 R46 190D TL de grootste is!

Rij jij nog op conventionele landbouwbanden en wil jij ook eens kijken wat een lage bandenspanning voor jou kan doen? Kuil Banden heeft het unieke Try Before You Buy concept, waarbij de Michelin Ultraflex banden onder je eigen tractor en tijdens je eigen werkzaamheden mag gaan uitproberen. Neem contact op via 050 404 1695 of stuur een mail naar support@kuil.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

You may also like...