Ken Block Gymkhana Eight op Toyo R1R banden

toyo r1r ken block gymkhana 8

We kennen Ken Block van driften, driften en nog eens driften. Door oude industriële panden of zoals alweer enige tijd geleden tijdens zijn Gymkhana Seven in de verlaten straten van Los Angeles. Met een custom Ford Mustang met meer dan 800 pk heerlijk driften en racen en rubber verbranden. De controle die hij over de auto houdt is fenomenaal. Zoveel PK’s, zoveel snelheid en toch haarfijne precisie in sturen. Zoals Ken Block het doet, zijn er maar weinig.

Ken Block Gymkhana Eight

Vandaag staat de Gymkhana Eight gepland, op 29 februari aanstaande. De eerste beelden komen inmiddels binnen via Ken Block zijn Facebook pagina. De auto was al bekend, en deze keer geen Ford Mustang maar een Ford Fiesta, en nee, niet dezelfde als je moeder heeft maar een Ford Fiesta STRX43. De locatie weten we ook, in het zonnige Dubai. En de banden, vraag je? Wat voor banden gaan er aan de meter versleten worden? De eer is aan Toyo, Ken’s Fiesta gaat op Toyo Proxes R1R banden rollen, nouja schuiven! Logisch, Ken is net benoemd tot Proxes Brand Ambassador.

Bekijk hier nog even die beelden van de Gymkhana Seven in de zonnige straten van Los Angeles in die prachtige Ford Mustang. En zet je geluid aan.

Benieuwd naar die Ford Fiesta, bekijk de video:

You may also like...