Oldtimer banden of gewone autobanden

oldtimerbanden

Oldtimers zijn enorm populair tegenwoordig en de manier waarop de auto gebruikt wordt kan nogal verschillen. We zien bij Kuil Banden oldtimers voorbij komen die helemaal gerestaureerd zijn tot originele fabrieksstaat. Oldtimers die bij wijze van spreken gisteren nog de fabriek uitrolden en vandaag een museumstuk zijn. Ook zien we mensen met oldtimers voorbij komen die de auto volledig aanpassen naar eigen smaak.

Onlangs was deze kever nog in de werkplaats voor 4 nieuwe banden, de auto wordt niet gerestaureerd naar originele staat, een deuk, roest of andere schade mag blijven zitten, het hoort inmiddels bij de auto en maakt deze auto uniek. Wel worden dingen als airride toegevoegd (je kan dan de hoogte van je auto aanpassen met lucht), worden er stickers opgeplakt die de auto nog unieker maken. De auto wordt vrijwel dagelijks gebruikt. Het resultaat is een prachtig plaatje die een verhaal vertelt waarin je zowel de historie van de auto als het gebruik ervan ontdekt.

volkswagen kever-4 volkswagen kever achterkant volkswagen kever custom

vw kever oldtimerbanden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triumph TR2

Alweer enige tijd geleden hadden we deze auto in de werkplaats voor uitlijnen, een prachtig gerestaureerde Triumph TR2. Heerlijk om tourritjes mee te maken. Anders dan de kever worden op deze auto geen stickers geplakt en zijn de spaakwielen roestvrij en glimt de carrosserie alsof de auto nét de fabriek verlaten heeft.

Wist je dat Kuil Banden een velgen reparatie afdeling heeft waar vrijwel iedere velg weer naar volledig originele staat gebracht kan worden? Neem contact op of rij langs om een van onze velgen experts vrijblijvend naar uw velgen te laten kijken.

triumph tr2triumph tr2

 

Oldtimer banden of ‘gewone’ autobanden? Wat is het beste?

Iedere manier van gebruiken stelt andere eisen aan de auto en met name aan de banden. Rij je dagelijks in je oldtimer dan zijn prachtige oldtimer banden zoals de Vredestein Sprint Classic wellicht iets te kostbaar. Laat staan als je airride gemonteerd hebt en je banden scheef afslijten, dan kun je beter kiezen voor goedkope autobanden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bijvoorbeeld de banden onder deze Alfa Romeo GT, we hebben Vredestein T-Trac 2 banden gemonteerd, dezelfde banden die je onder allerlei hedendaagse auto’s ziet. Een goede slijtvastheid, goede wegligging en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
alfa-romeo-klassieker banden

Laat je adviseren

Benieuwd welke banden het meest geschikt zijn voor jouw auto en jouw situatie? Neem contact op met onze bandenspecialist, Heijn, via 050 404 1695. Door jarenlange ervaring kent Heijn de bandenbranche als geen ander en kan je goed en gericht adviseren over banden voor jouw auto.

You may also like...