Op zoek naar de beste gazon banden?

gazonbanden-kuil-banden

Reguliere landbouwbanden kunnen door het grove profiel schade aanrichten aan grasvelden. Vaak is dit geen enkel probleem, maar wanneer het behouden van het gras juist wel essentieel is kunnen gazon banden de oplossing zijn. Deze gazonbanden en de bijbehorende velgen kun je gelukkig bij Kuil banden vinden. Doordat het profiel niet diep is maar wel erg breed is er een betere verdeling van het gewicht van de tractor. Hierdoor beschadigen ze het onderliggende grasveld of gazon zo weinig mogelijk. Vooral tuinders of eigenaren van een manege gebruiken deze gazon banden vaak voor hun landbouwvoertuigen.

Nieuwe of tweedehands gazon banden aanschaffen

Tractorbanden kunnen een behoorlijke investering zijn. Dit is zeker het geval wanneer je meerdere voertuigen hebt die van nieuwe banden en velgen moeten worden voorzien. Om te zorgen dat de kosten voor jou zo laag mogelijk uitpakken is het mogelijk om bij Kuil Banden uit ons grote tweedehands assortiment te kiezen. De landbouwbanden die tweedehands zijn checken wij uiteraard op eventuele schade en onregelmatigheden en hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. Of het nou om gazon banden en gazon velgen gaat of om andersoortige landbouwbanden, in alle gevallen kan Kuil voor de beste producten voor de scherpste prijs zorgen.

Verschillende merken en soorten landbouwbanden

Bij Kuil zijn we al sinds 1989 dé leverancier van landbouwbanden. Hierdoor kennen we als geen ander de wensen van de harde werkers in deze sector. Onze voorraad is hier dan ook uitstekend op afgestemd en onze experts weten als geen ander wat voor elk voertuig de beste banden en velgen zijn. We hebben naast de banden voor gebruik op een gazon ook onder andere normale tractorbanden, oldtimer banden en mestrobot banden. Merken die wij aanbieden zijn onder meer:

  • BKT
  • Firestone
  • Vredestein
  • Michelin
  • Trelleborg

 

You may also like...