Dit is wel een heel lekkere Fiesta!

  • ford-fiesta-kuil-banden-velgen-spuiten
  • ford-fiesta-velgen-spuiten-detail
  • ford-fiesta-velgen-spuiten-voorkant
  • ford-fiesta-velgen-spuiten-zijkant

Velgen spuiten en voorzien van de juiste banden kan écht wat met de looks van een auto doen. En met deze Ford Fiesta is het resultaat wel écht heel lekker geworden. De velgen spuiten in roze mag dan misschien gewaagd zijn, maar als je iets gewaagds doet kan het effect alleen maar beter zijn. De vorm van deze velgen laat het ook goed toe om in een kleur gespoten te zijn. Mooi veel diepte in de spaken met lijnen die het licht mooi reflecteren.

Wat betreft de banden die we hieromheen getrokken hebben. De maat 195/40/16 is een stukje smaller en lager dan de 205/55R16 en door deze op de juiste manier te monteren krijg je dat de velg meer naar buiten staat en de band mooi strak om de velg zit getrokken. Dit oogt sportief en laat de velgen nog beter uitkomen. De autobanden van Toyo worden veel in de autosport gebruikt en heeft altijd het design van het profiel beïnvloed.

Dan over de Ford Fiesta, sinds de nieuwe vormgeving lijn is deze auto echt een topper geworden. Het zat er eigenlijk altijd al in, dat sportieve, maar de nieuwe lijnen die in de zijkant aangebracht zijn en de nieuwe, opvallende gril aan de voorkant brengen ‘m echt in shape. Deze Fiesta is uitgevoerd met een 3 cilinder motor met een inhoud van 1 liter. Deze motor geeft iets meer dan 70KW en rond de 95PK en heeft dan een verbruik van rond de 4 liter op 100km. Je hebt daarmee dus een Fiesta die er erg goed uitziet, voldoende vermogen heeft én super zuinig is.

You may also like...