Wat zijn de beste Continental winterbanden?

continental-winterbanden-conti-ts860

Het Duitse bedrijf Continental is misschien wel de meest bekende maker van autobanden ter wereld. Dit is natuurlijk niet voor niks, want het bedrijf bestaat al sinds 1871. De uitstekende en betrouwbare banden van dit merk zijn verkrijgbaar in vele landen. Wanneer je Continental winterbanden wilt dan is dit vaak een heel goede keuze. De beste band van dit merk voor in de wintermaanden is, volgens de winterbandentest van de ANWB, de WinterContact TS860. Ook andere modellen binnen de WinterContact lijn, zoals de voorgangers waaronder de TS810 en TS850, staan te boek als uitstekende producten die optimale grip onder winterse omstandigheden bieden, zonder dat dit te veel ten koste gaat van het rijcomfort. We raden altijd aan om voor de nieuwste banden te gaan, zo voorkom dat dat als je 1 of 2 banden moet vervangen, jouw banden niet meer gemaakt worden, waardoor je auto op een mix van verschillende banden komt te staan.

Waarom kiezen voor Continental winterbanden?

Er zijn bijzonder veel bandenleveranciers die allemaal prima producten bieden. De Continental winterbanden vallen echter vooral op doordat ze op vrijwel alle belangrijke onderdelen een ruime voldoende scoren. Denk hierbij onder meer aan het rijgedrag en de grip op een droog, nat, besneeuwd en ijzig wegdek. Daar komt nog bij dat het geproduceerde geluid, de slijtvastheid en het verbruik van de auto bij Continental winterbanden een stuk beter scoort dan vele concurrenten. Hoewel daar tegenover staat dat deze autobanden niet de goedkoopste optie zijn, krijg je dus zeker waar voor je geld!

Laat je adviseren over de beste autoband voor jouw situatie

Voor veel mensen zijn de producten van Continental een uitstekende keuze, maar als je bijvoorbeeld wat minder kilometers maakt kan het beter zijn om te kiezen voor een goedkopere band. Daarnaast is het mogelijk dat juist een all season autoband voor jouw situatie de beste keuze is. Hoe dan ook kun je bij Kuil rekenen op advies op maat. We adviseren niet de duurste, maar de beste band voor jouw situatie. We hebben onder andere van de volgende merken veel banden op voorraad:

  • Michelin
  • Pirelli
  • Vredestein
  • Hankook
  • Nexen
  • Goodyear

 

You may also like...