Mercedes AMG velgen hoogglans verdichten

  • mercedes-amg-velgen-hoogglans-verdichten
  • mercedes-velgen-hoogglans-verdicht-2
  • mercedes-velgen-hoogglans-verdicht
  • mercedes-velgen-hoogglans-verdichten-kuil-banden

Velgen hoogglans verdichten is iets waar Kuil Banden inmiddels bekend mee is geworden. Op de foto zie je Mercedes AMG velgen die we hoogglans verdicht hebben. Recent hebben we een tweede machine aangeschaft die nu alweer dagelijks non-stop aan staat. Het resultaat van velgen hoogglans verdichten kun je gerust verbluffend noemen. Waarbij velgen spuiten het aluminium juist bedekt, krijg je met hoogglans verdichten een mooi en puur resultaat. Je kijkt tegen zeer detaillistisch gepolijst aluminium aan, een bijzonder effect dat zeker bij velgen erg goed tot zijn recht komt.

Mercedes AMG velgen

De Mercedes AMG velgen zijn altijd al enorm populair geweest. Met de ┬ástrakke vormgeving doen ze iedere Mercedes eer aan. Je ziet ze veel in grijs of zwart gespoten of met een gepolijste voorkant. Wij hebben deze AMG velgen in drie stappen hoogglans verdicht. Je begint met een grove korrel waarbij de machine bijna een volledige dag aanstaat. En daarna werk je terug naar een zeer fijne korrel. Schuren is daarbij minimaal en het zijn de trillingen die de velgen zo spiegelglad maken. Het materiaal wordt letterlijk “verdicht”. Een voordeel hiervan is dat vuil en aanslag minder kans krijgen.

Heb jij zelf ook velgen, van Mercedes AMG of een ander merk, en wil je voorbeelden zien van hoogglans verdichte wielen? Uiteraard vind je veel foto’s op onze blog maar ben je ook van harte welkom om eens langs te komen. Je kunt dan met je eigen ogen het resultaat van velgen hoogglans verdichten bekijken.

You may also like...