Velgen zwart spuiten

audi-q5-vorsteiner

Je velgen in een donkere kleur laten spuiten bij de experts van Kuil Banden is uiteraard mogelijk. Bij veel soorten auto’s, banden en velgen zal dit een prachtig resultaat geven. Wanneer je bij ons langskomt zullen we eerst de velgen ontdoen van hun huidige laklaag. Dit kan bijvoorbeeld door chemische te ontlakken of door te stralen. Eventuele reparties worden natuurlijk uitgevoerd voordat we de zwarte kleur er op gaan spuiten. Dit gaat ook op voor sporen van roest/oxidatie. Je kunt bovendien kiezen uit diverse soorten zwart en perfect de kleur kiezen die bij jouw auto past. Soms kan het mooi zijn om voor een iets lichtere teint te gaan omdat de nadruk dan juist meer op de velgen komt te liggen, maar als je echt onder de radar wilt gaan kun je natuurlijk ook kiezen voor juist pikzwarte velgen. De velgen kunnen zowel in een matte als glanzende finish worden geleverd.

Voordelen van zwarte velgen

Het belangrijkste voordeel van velgen in een zeer donkere kleur is natuurlijk dat het er mooi uitziet. Bij witte of lichtgekleurde auto’s zorgt het voor een fraai contrast terwijl het bij zwarte of donkere auto’s juist zorgt voor een prachtig geheel en een stoere look. Daarnaast is handig dat je niet elk vlekje ziet op de velgen wanneer je voor zwart gaat. Witte of zilveren velgen staan vaak ook prachtig maar vergen wel wat meer geduld en tijd met de poetsdoek.

Ook vele andere kleuren beschikbaar

Natuurlijk kun je bij Kuil Banden in Groningen ook kiezen voor een breed scala aan andere kleuren. We geven je bovendien graag een advies op maat en kunnen je goed laten zien welke kleuren mooi of juist minder goed staan bij jouw auto. Kom gerust eens langs om de opties te bespreken om de velgen te laten spuiten of bel direct.

You may also like...